پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۴۸

ابلاغ پیام دبیر شورای نگهبان به خانواده شهید «مقداد مهقانی»

ابلاغ پیام دبیر شورای نگهبان به خانواده شهید «مقداد مهقانی»

گرگان- رئیس دفتر نظارت و بازرسی گلستان با خانواده شهید مدافع حرم «مقداد مهقانی» دیدار و پیام دبیر شورای نگهبان را ابلاغ کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه یکشنبه، رئیس دفتر نظارت و بازرسی گلستان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستان علی آبادکتول با خانواده شهید مدافع حرم، «مقداد مهقانی» دیدار کردند.

در این دیدار حمیدرضا بهمنی نژاد، رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات گلستان پیام حضرت آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان را به خانواده آن شهید تقدیم کرد.

در بخشی از این پیام آمده است: ضمن پاسداشت یاد و خاطره امام راحل خمینی کبیر (ره) و همه شهدا، بالاخص مقداد عزیز که شبکه بزرگ و سراسری نظارت توفیق همکاری هشت ساله در عرصه مهم انتخابات را با ایشان داشته است، از محضر خداوند برای آن مجاهد به عرش پیوسته رحمت و رضوان الهی و هم جواری با حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را طلب می‌کنم.

بهمنی نژاد گفت: از افتخارات شبکه نظارت شورای نگهبان برخورداری از افرادی نظیر شهید مقداد مهقانی است که در راه دفاع از حریم اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و حفظ امنیت کشور عزیزترین دارایی خود را در طبق اخلاص نهاده و در این راه به شهادت رسیدند.

کد خبر 5780204

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha